Bajaga i Hladno pivo zajedno na bini nakon deset godina!

Bajaga, jedan od najvažnijih regionalnih rock autora sa svojim će Instruktorima pojačati program trećeg Sea Star festivala u Umagu! Nakon što je lani oduševio preko 30.000 fanova na glavnoj pozornici Exita, u Umag stiže uz bezbroj hitova iz 35 godina besprijeekorne karijere uz koje su odrastale brojne generacije širom regiona. Bit će to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo podijele pozornicu nakon deset godine i lanjske velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja u najboljem susjedskom maniru.

Bajaga tako staje u moćan program festivala kojeg predvode najveća hip-hop grupa u istoriji Wu-Tang Clan, vodeći techno izvođači današnjice Sven Vath i Nina Kraviz, nadolazeća zvijezda Ilario Alicante, britanska trap-jazz umjetnica IAMDDB, najpoznatija hrvatska punk rock grupa Hladno pivo, superpopularni Mahmut Orhan i jaka imena kao što su Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock i mnogi drugi! Uz Bajagu i Instruktore svoj je nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio i možda najbolji istarski pop rock bend Nola, koji ove godine obilježava 25 godina rada.

Udarnoj elektroničkoj postavi pridružit će se i beogradski techno doajen svjetskog glasa Marko Nastić i famozna DJ-ica Lady Lee, dok će warm up za rap bogove Wu-Tang Clan pripremiti regionalni hip hop doajen Phat Phillie iz Blackouta. S objavljenim kompletnim postavama pozornica Exotic Laguna i Silent Octopus poznata je većina glazbenog programa Sea Star festivala, a od sutra stižu i prve jednodnevne ulaznice po poklon cijeni sa 30% popusta, od svega 49 KM.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

twenty + 19 =