DEX ROCK SHOW 25. MAJA U BANJALUCI!

Nakon izuzetno uspješnih gostovanja u CineStar bioskopima u Srbiji i Hrvatskoj, jedan od najvećih regionalnih YouTube zvijezda DexRock dolazi i u Banjaluku! DexRock će se družiti sa mnogobrojnim fanovima u CineStar 4DX Delta Planet u Banjaluci 25. maja, a gostovanje poznatog YouTubera je izazvalo veliko interesovanje! Druženje sa popularnim Dexom poćeće već od 13 časova u ulaznom holu CineStar bioskopa!

Sve posjetioce očekuje luda zabava i mnogo izazova i videa na velikom bioskopskom platnu, kao i fotografisanje sa omiljenim YouTuberom samo u periodu od 13:00 do 13:45h.

DexRock će zajedno sa publikom 25. maja u Banjaluci snimati nove najpopularnije video priče, dok će  i posjetioci imati priliku da nauče sve o YouTube-u kroz razne izazove! Ovaj popularni YouTuber stekao je veliku popularnost kod mlađe populacije, te broji skoro million pratilaca na svom YouTube kanalu, kao i milionske preglede svojih video objava.

Ulaznice za Dexrock Show su u pretprodaji po cijeni od 10 KM, te se mogu kupiti online ili na blagajni bioskopa CineStar 4DX Delta Planet!

Više informacija dostupno je na CineStar web stranici www.cinestarcinemas.ba. Vidimo se u CineStar 4DX Delta Planet, Banjaluka! Ne propustite DexRock Show, po prvi put u Banjaluci!

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

five × four =