Na BLC-u održan prvi akademski čas

Prvim akademskim časom na Visokoj školi,,Banja Luka College” obilježen je početak akademske 2019/2020.godine za sve studente koji su upisali prvu godinu.

Na prvom akademskom času brucošima su dobrodošlicu poželjeli zaposleni na BLC-u pri čemu su ih upoznali sa načinom funkcionisanja i radom ove visokoškolske ustanove.

Kao i svake godine najveće interesovanje studenata je bilo za smjerove : informatika, grafički dizajn, poslova ekonomija, menadžment zaštite na radu i druge.

Mnogi studenti koji su se upisali prvi put  ne kriju zadovoljstvo upisanim smjerovima kao i izabranim faklutetom.

Direktor i profesor sa visoke škole ,,Banja Luka College” prof.dr Mladen Mirosavljević naglašava kako je zadovoljan brojem upisanih studenata ako se uzme u obzir oštra konkurencija i opšti nedostatak studenata na fakultetima u Republici Srpskoj.

On ističe i da je zadovljan s tim što se mnogi opredjeljuju da upišu BLC koji nije imao agresivnu promociju ni veliko oglašavanje kao neki drugi fakluteti.

Kada je u pitanju sam broj studenata rukovodstvo i profesori tvrde kako se, za sada, ta brojka ne zna ali da se na osnovu ispunjenosti anfiteatra, može zaključiti kako je ta brojka zadovoljavajuća, što potvrđuje uspjeh ove visokoškolske ustanove.

Đorđe Čereković

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

17 + 10 =