Obilježena godišnjica postojanja AGGF

Svečanom akademijom na kojoj su dodijeljene diplome uspješnim dimplomcima, obliježena godišnjica Arhitektonsko-građevinsko-geodetskog fakulteta koji ove godine obilježava 23.godine postojanja.

Ovaj svečani događaj pružio je priliku da se  uruče nagrade i priznanja zaslužnim profesorima i studentima kao određenim privrednim i društvenim subjektima koji su pomogli u relizaciji određenih aktivnosti na fakultetu u predhodnom periodu.

Posebna sreća je bila kod uspješne generacije diplomaca Arhitektonsko-građevinsko geodetskog fakulteta koji se nadaju da će im dobijena diploma, omogućiti zaposlenje u oblasti za koju su se školovali.

Dekan Arhitektonsko građevinsko geodetskog fakulteta prof.dr Brankica Milojević ističe kako ova akademija predstavlja značajan događaj kojim se zaokružuje jedan višednevni program na kome su predstavljeni uspjesi ovog fakulteta. Kao poseban uspjeh ona navodi uvođenje novih studijskih smjerova kao i unapređenje nastave.

Ona ističe i veliki usjeh u objavljivanju nekoliko naučno-istraživačkih radova kao i usjeh  kolektiva koji je ostavrio dobru saradnju sa lokalnim zajednicama u realizaciji određenih građevnskih projekata.

Na svečanoj akademiji svoje prisustvo su uveličali i članovi rektorata Univerziteta u Banja Luci kao i predstavnici mnogih javnih institucija.

Đorđe Čereković

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

nineteen − eight =